7/11-12 Er ved at reducere mine blogs

Det måtte jo ske, jeg har alt for mange blogs, facebooksider og hjemmesider. Det er blevet helt uoverskueligt. Så jeg må rydde ud og finde det der dur. Så det blev wordpress! Også tak til Divas blog.

Så jeg har droppet Kildevangs blog, som omhandlende vores renovering. Så nu har jeg denne her og Henriette Toftegaard Jensens blog. Kan finde ud af hvilken jeg skal saste på?

Jeg har også en midlertidig hjemmeside om min eventyrskov: http://www.123hjemmeside.dk/eventyrskoven

På facebook har jeg: Henriette Toftegaard Jensen, som er privat og Henriette Toftegaard, som er den officielle. Så har jeg siderne Henriette Hønemor og Eventyrskoven.

Tjek dem gerne ud og giv din mening.

Mange hilsner fra

Henriette Hønemor

Reklamer
This entry was posted in Eventyrskoven on by .

About Henriette Toftegaard

Jeg er 44 år og er sygeplejerske, lærer sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 13 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. jeg har realiseret drømmen er at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s