Kommende arrangementer i Eventyrskoven

Så er der planlagt nogle arrangementer! Det gælder for alle arrangementer, at der er en entrepris og evt. materialepris.

Først og fremmest har støtteforeningen Eventyrskovens Venner en ekstraordinær generalforsamling d. 18/6-17 kl. 14, som går på at nedlægge foreningen og istedet have en medlemsklub/aktivitetsklub istedet for at undgå for meget administration og splidtid med de formelle ting.  Så kan de gode kræfter bruges på det sjove, nemlig arrangementer og events.

Vi afholder også Skt. Hans for de små. Det vil sige, at vi starter tidligere end andre steder. Vi starter grillen, så man kan tage madkurven med. Der skal laves en heks til bålet, som tændes kl. 18.30.

Så bliver der 3 troldedage i uge 27:

Tirsdag: Mød troldene. Troldefar og hans to drillesyge unger vil være at finde i Eventyrskoven. Kom og hør om, hvordan det er at være trold, hvordan trolde leger og lever.

Onsdag: Der går rygter om, at nogle fæle troldejægere er på vej til Eventyrskoven for at fange trolden. Der laves skumsværd og trænes til kamp i våbensmedens telt, hvor man også kan købe lidt frugt, boller eller nogle af de spændende produkter fra Eventyrskoven. Det vil koste ca. 30,- i materialer at lave et sværd.

Torsdag: Der trænes videre og afholdes turnering -nu er de modige krigere klar til at møde troldejægerne! Medbring dit sværd og hjælp med at forsvare trolden og hans unger!

Tør du komme?

Vi vil også være at finde på gågaden i Odder nogle lørdage i sommerferien. Mest for at dele flyers ud, men vi vil rigtig gerne snakke med en masse børn også.

Men ellers hold dig opdateret i Eventyrskovens facebookgruppe.

11935102_740768439367974_9070696668321010132_n

Mange eventyrlige hilsner og forhåbentlig på gensyn

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 46 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.