Tryghed og corona-tiltag

Kære Gæst

Vi gør os umage for at sikre dig en god og tryg oplevelse i Eventyrskoven nu hvor der er en Corona-pandemi. Til trods for restriktionerne er det stadig muligt at gå i biografen, på museum og til koncert. Det er positivt. Aktiviteter, som er fundamentet i mange børn og unges liv.

Vi gør vores bedste, for at oplevelsen bliver så god, som før pandemien, men som gæst vil du også opleve, flere skilte, spritstationer og lignende. Vi følger retningslinjerne fra myndighederne/ Kulturministeriets guidelines for “kulturinstitutioner, hvor publikum bevæger sig rundt”, og ændrer de sig, ændrer vi også vores tiltag, som du kan læse mere om herunder.

Eventyrskoven har et stort udeområde med masser af oplevelser og gode historier, hvor du ikke behøver bære mundbind.

Det er et krav fra myndighederne, at gæster over 12 år og ansatte på indendørs bærer mundbind eller visir indendørs. Medmindre du er fritaget. Dvs. i Nissens og heksens hus, samt Eventyrstuen. Se efter hvor mange der må være inde ad gangen Men det er frit for dig om du vil bruge det udendørs også. Det kan jo være en god ide, når afstandskravet ikke overholdes.

Vi har en øget rengøringsfrekvens ude og inde. Vi holder øje med gæstekapaciteten, så vi overholder forsamlingsforbuddets regler med en kapacitetsbegrænsning ift. et maksimalt antal samtidige gæster baseret på Eventyrskovens størrelse og risikoen for sammenstimling.

Vi opfordrer til brug af smittestop-appen til evt. smitteopsoring. Vi bruger visir og handsker.

Vi beder om, at du husker at:

  • Blive hjemme, hvis du eller andre du følges med har det mindste tegn på at være smittet med coronavirus
  • Hoste og nyse i ærmet
  • Holde afstand minimum 2 meter til andre gæster og Eventyrskovens godtfolk, da børns leg og aktivitet giver latter, råb m.m.
  • Vaske hænder og/eller spritte af jævnligt under besøget
  • Følge anvisninger og områdemarkeringer for max. 10 personer inkl. nisser. Så holder vi en geografisk spredning.
  • Bære mundbind, når du går ind i en bygning, Nissens og Heksens hus, Eventyrstuen, toiletter m.m. Der begrænsning på antal gæster ad gangen i visse huse og steder.
  • Mundbind kan købes ved ankomst til 3 kr. stk. Vi opfordrer til, at du medbringer mundbind hjemmefra
  • Holde humøret højt. Så lykkes det hele bedre 😊

På den måde kan vi sammen sikre et godt og trygt besøg.

Eventyrlige hilsner fra

Eventyrskoven