AFLYSNING af Juleaktiviteter d. 13., 19. og 20. december

Vi har valgt at aflyse de sidste 3 dage med juleaktivitet i #Eventyrskoven.

Vi har stadig åbent hver dag fra 10-16, men altså uden aktiviteter. Der er afgrænset geografiske områder og kapacitetsspredning. Der skal bruges mundbind i indendørs. Der er opsat sprit forskellige steder og vi opfordrer til afstand og enheder at max. 10. Vi holder øje med at der ikke er for mange gæster på hele området.

Shelterne kan stadig bookes på info@sansemotoriskleg.dk

Vi er rigtig ærgerlige over, at måtte aflyse juleaktiviteterne med nisserne. Men det er det mest rigtige og kloge at gøre med den nuværende corona-situation.

Vi håber, at klare skærene, selv om det ikke ser for godt ud.. Vi har haft mange gruppeaflysninger og aflysninger af børnefødselsdage og arrangementer. Og opfylder ikke betingelserne for hjælpepakkerne, da vi ingen lønninger har. Vi er et frivilligt privatbaseret projekt. (Men udgifterne er der jo stadig) Har du lyst til at støtte Eventyrskoven kan du mobilepay på 38882 eller købe gavekort. Se mere her på hjemmesiden under gavekort. Næste år stiger entreprisen.


Pas godt på jer jer og hinanden. God jul <3

Eventyrlige hilsner fra

Henriette Toftegaard

Køb gavekort på info@sansemotoriskleg.dk
This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard