Idag holder vi åbent for de Ukrainere der er kommet til Odder kommune.

At gøre en forskel betyder meget for os. Hele ideen med Eventyrskoven er at gøre en forskel.

Derfor var der ikke langt til at tilbyde ukrainske flygtninge, deres værter og danskere der vil hjælpe, at komme her nogle timer.

Måske et pusterum eller måske bare muligheden for at møde andre mennesker.

De blå spejdere Stærk Odder har tilbudt at lave lidt aktivitet :-)

Vi laver lidt varme i Eventyrstuen, men ellers håber vi at vejret er med os. Der vil være kaffe, the, kakao, juice og småkager.

Det er idag fra 14-16, Krogstrupvej 67, 8300 Odder

Vi glæder os til at se jer <3

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard