Nye restriktioner gældende til 17. januar 2021

Nye retningslinjer i #Eventyrskoven. Det skal stadig være sikkert og trygt at komme her. Jeg har netop talt med hotline i sundhedsstyrelsen.

Vi betegnes hverken som forlystelses/temapark, museum og lignende. Det betragtes som en naturlegeplads, naturområde og shelterområde. Og så må vi gerne have åbent.

Dog gælder geografisk spredning og afgrænsede områder fortsat nu med max. 5 personer samlet af gangen. Vi har afgrænset naturlegepladsen og shelterområdet. Og ellers opfordres til at holde sig til sin enhed max. 5 personer og sprede sig i området.

Så gælder selvfølgelig 2 meters afstand til andre og god hygiejne. Vi har opsat sprit forskellige steder. Der er krav om mundbind indendørs og vi holder kun toiletter åbent. Ophold i Eventyrstuen er ikke muligt. Sheltere skal bookes på info@sansemotoriskleg.dk

Vi håber på, at vi snart får bedre tider. Bliv hjemme, hvis du er syg.

Pas godt på dig selv og andre ❤. For yderligere informationer kan man snart læse mere på coronasmitte.dk eller ringe til deres hotline.

Mange hilsner fra

Henriette Toftegaard

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard