Om Eventyrskoven

Engang for længe siden opstod ideen til at lave et oplevelsessted for børn. Alle ønsker vi, at vores børn er glade, at de trives med sig selv og andre, og at de kan bevæge sig frit og ubesværet med masser af overskud til at lege og lære nyt.

Børn har brug for omgivelser med passende udfordringer, tid, ro og rum til bevægelse.

Alt hvad vi gør i Eventyrskoven, er der tænkt over. Som sygeplejerske, motorikvejledersundhedsplejerske og lærer med specialpædagogik og natur/teknik. Så er der masser af viden og erfaring bag. Dertil masser af fantasi og vilje til at gøre drømmen til virkelighed.

I sansestien kan børnene bruge alle sanser – dufte til de mange blomster og urter, smage blomster urter og bær, lytte til naturens egne lyde, føle jord og græs mellem tæerne og fingrene. Her er mulighed for at bevæge sig og lære, mens man har det sjovt.  Det giver motivation til læring og er en stor opdagelse for alle aldre. Det er dejligt at få rørt sig, mærke, dufte, høre, se, føle og sanse naturen. Frisk luft og vind i håret er også sansning. Måske du får øje på alferne der bor i Sansestien…

Udvikling af sanserne er nødvendig for den motoriske udvikling. For at et et barn kan blive motorisk alderssvarende skal sanserne være stimuleret og integreret i hjernen. Derfor er der en sansesti og naturlegeplads med motoriske og sansemæssige udfordringer i Eventyrskoven.

Gå på opdagelse i gamle sagn og eventyr. Kig ind i Nissens hus, se Mosekonens pilehytte, Heksens skab i hendes hus, gå over Troldens Bro og smut en tur op på Elverhøjen. Lyt til QR-koderne der er opsat rundt omkring.

Vi har også picnic- og toiletfaciliteter. Så tag madkurven/snobrødsdejen med og hav et par hyggelige timer sammen. Eventyrskoven er en drøm der ER gået i opfyldelse.

Det sidste NYE er at vi har udvidet vores udelivsområde med to nye og store MEGA-shelters i fuldtømmer, laver ny bålplads, har båludstyr, grejkasser og lign. Så grupper, spejdere, børnehaver, skoler m.fl. kan booke sig ind på.

Vi vil lave bålaftener med oplæg/foredrag og hygge omkring bålet for alle.  Det glæder vi os til. Så nu skynder vi os med at blive færdige.

Velkommen til Eventyrskoven.

Mange eventyrlige hilsner fra

Henriette Toftegaard

Rundvisning fra Eventyrskoven:

12744513_815632498548234_8238068687584382414_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.