Nye priser :-)

Fra 1. juli 2021 stiger priserne generelt i Eventyrskoven og der kommer nye tiltag. Der vil komme forskellige muligheder for oplevelsespakker og flere aktiviteter. Vi vil også gerne have lavet Eventyrtårnet færdigt.


Da vi startede for 7 år siden var det gratis og for4 år siden begyndte vi at tage 20,- kr. pr. person/ 30,- kr. for shelter.


Nu hvor der er kommer flere ting kommet til, udgifterne stiger, en coronatid og træerne er godt kommet op, så hopper priserne en tand mere op.


Entre 50,- kr. pr. person (Børn under et år gratis)


Shelterovernatning pr. person 100,- kr. inkl. entre, toilet, badmulighed og 1 pose brænde pr. shelter. (Min. 500,- kr. for megashelter der kan bookes)


Ekstra brænde eller økogrill 50,- kr.


Kaffe/the ad libitum 25 kr. laves selv i EventyrstuenKakao pr. kop 10,- kr.


Leje af Eventyrstue – kontakt på info@sansemotoriskleg.dk

Mange hilsner fra Henriette

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard