18/10-11 Hej Verden ;-)

Så fik Eventyrskoven sin egen blog.

Henriette Hønemor lyder da meget godt, ikk? Ikke at jeg er det selvfølgelig…. Jeg har ingen høns – endnu og mine børn og for den sags skyld min mand får da lov til mange ting :-) Så hvorfor så Henriette Hønemor? At være hønemor indbefatter for mig, at man elsker sine børn ubetinget og vil dem det ALLERBEDSTE. Jeg er også hønemor i den forstand at jeg sørger for at de får mad, vand og oplevelser med naturen helt nede på jorden. Jeg ordner også deres legeaftaler og holder styr på dem. Hvor mange “kyllinger” er der så, vil du nok spørge? 2 stk. og en mand. Det lyder vel ikke at for meget? Manden klarer vel sig selv?

Men samtidigt er jeg igang med meritlæreruddannelsen og valgfaget velfærdsinnovation.
Og så er der jo den gård, som vi har købt for et år siden… Flyttede fra nyt hus i byen til gammel gård med masser af plads på landet. Vi er i gang med den HELT store renovering. Der er nok at se til.

Som om det ikke var nok, så faldt jeg på hovedet under en motorikuddannelse og har så fået smerter, diskusprolaps i nakken, øjenlammelser på begge øjne og formentlig er en form for leddegigt også udløst. Puha… Nåede du helt herned? Tak for det. Faktisk så prøver jeg at se livet fra den lyse side.

Jeg har stadig drømme for fremtiden. En af dem er at skabe et dejligt sted. Jeg vil rigtig gerne skabe en EVENTYRSKOV, hvor børn og deres familier kan få motoriske udfordringer og opleve natur og eventyr sammen. Se mere på: http://toftegaardjensen.wordpress.com/

Mange hilsner fra

Henriette Hønemor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.