15/3-13 #Jegopleverglædeoglykke …og alt det andet

Long time no see…

For det første, så var jeg jo syg, men ellers så er der bare sket SÅ meget. I denne uge var jeg meget uheldig end en kaput bil som jeg måtte efterlade i en skov og så var jeg alene med børnene med manden i Frankrig og svigerforældre også ude og rejse. Og så næste nat kl. 4 en syg pige der kastede op på gulvet og en dreng der så vågnede. Havde ellers lige fået arrangeret pasning og fundet busplanen for at komme til Århus til facilitering på et koncept til skoleparathed i børnehaven, studiegruppe og undervisning bl.a omhandlende eksamen i almen didaktik??? Det var bare ØV!! Senere samme dag fik jeg at vide, at bilen ville komme til at koste over 20.000,- kr. at lave… Argh! Såeh, en anelse KAOS. MEN det skal nok gå ;-)

Jeg har siden sidst:

 • Deltaget i Regions Syddanmarks iværksætterdag: Powerdag d. 7/3-2013 i Vejle. Mødte dejlige mennesker <3
 • Været til Netværksmøde i Studentervæksthuset, hvor nye “kollegaer” er kommet til :-)
 • Haft møde med Processing – lokal virksomhed som laver pools og spa. De vil bidrage med forhandlingskompetence, sanse og risle vandattraktion, samt markedsføringsstrategi. Jubii!
 • Været til foredrag med Nicolaj Nielsen om professionel fundraising for iværksættere i INCUBA Science Park d. 11/3-2013.

Og alt det andet…

Fremtidige ting, der sker:

 • Søge flere fonde og skaffe penge
 • Stiftelse af team der sikrer de nødvendige kompetencer
 • Varemærkebeskyttelse
 • Igangsætning af etablering og skovrejsning
 • Branding for Iværksættere – 3 timers workshop omkring branding for iværksættere hos Iværksætter Nettet Danmark d. 27/3-2013
 • Foredrag “Sådan kommer du i gang med at sælge din viden online” med Camilla Rysgaard d. 4/4-2013
 • Studentervæksthus VIDEA Visuel facilitering d. 23/4-2013
 • Studentervæksthus VIDEA Pressearbejde d. 14/5-2013
 • Studentervæksthus VIDEA Fundraising d.21/5-2013

Det STØRSTE er dog at LAG-ANSØGNINGEN er sendt afsted. Det har taget mange timer og arbejde. Så det er så fedt, at den nu er sendt. Derfor #Jeg oplever glæde og lykke.

På mandag får jeg besked om jeg er med i CareWare-udstillingen og dermed kandidat til CareWares innovations- og iværksætterpris. Spændende…. og også om jeg får et legat fra fonden for Entreprenørskab.

Nu vil jeg slutte. Jeg tror jeg skal fejre lidt i aften <3

DagenscitatKløvedal

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.