12/5-13 Endelig <3

Endelig færdig med den skriftlige del af eksamen!!! Afleverer 15 sider i morgen. Det har holdt hårdt. Så det er en kæmpe lettelse at jeg 2 dage før, blev færdig. Øjnene har brug for pause… Den mundtlige eksamen er d. 17. juni.

Snart er aftalen med Hørning Produktionsskole i hus. 30-40 elever kommer friske og etablerer Sansestien i Eventyrskoven. De skal lave forskellige ting med dæk og fuglekasser – spændende ikk´? Sansestien skal have forskelligt underlag og der skal bruges sand, grus, sten, træflis, leca m.m. Der skal også bruges urter, jordbær, duftende lavendler m.m. Så er der nogen der kan bidrage, tages der mod med kyshånd. Og gerne nu…

Snart går også landzone-proceduren i gang, nu hvor Vejmyndighed har givet deres tilladelse.

De næste par dage skal jeg følge op på Eventyrskoven. De sidste ansøgninger SKAL afsted og jeg skal ud og finde flere sponsorer.

Medlemmer af familien er forøget med tre. Vi har fået moskusænderne; Ande And, Andersine og Anders And ;-)

I dag hygger jeg lidt og slapper af. Har fået blomster, engel og krus af min børn <3

IMG_7196[1]IMG_7197[1]IMG_7198[1]

 

 

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.