12/6-13 Hurtig og lille update

Nørj, det er lige siden…

Men så kommer her også de mest dugfriske nyheder!

1, Jeg har fået job – som naturfaglig lærer på Stensballeskolen i Horsens! Virkelig spændende.. Jeg glæder mig til at være natur/tekniklærer på 3. årgang + historie, billedkunst og kristendomdlærer OG naturfaglig lærer i skolens læringscenter.

2, Sansestien i Eventyrskoven er ved at blive lavet af Skanderborg/Hørning produktionsskole – jubii endelig sker der noget!

3, Jeg har deltaget på #steinarditlefsen s Expert Summit for formidlere på Hotel Prindsen i Roskilde – En stor oplevelse.

4, Jeg forbereder min mundtlige eksamen på mandag – så godt jeg kan med mine forudsætninger

5, Vi har fået ænder, som nu ligger og ruger på 26 æg… øhh nå?

6, Manden har været en uge i USA og hjemkommet med mange rygsmerter- måske nyresten – ØV

og alt det andet…

971751_392689287509064_1787899297_n

999091_392688760842450_1879222874_n942827_392784250832901_1142707689_n

Hilsner fra Henriette – som straks må tilbage til forberedelse

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.