3/8-13 Penge fra Friluftrådet ;-) og alt det andet…

Jeg har SÅ meget at fortælle…

Eventyrskoven har været 2 gange i avisen siden sidst. Horsens Folkeblad og senere Odder Avis. Læs onlineversionen side 13 her: Odder e-avis  Der har også været henvendelser om nogle der gerne vil være frivillige.

P4 Østjylland ringede i torsdags og vil gerne lave direkte radio nogle minutter med os ;-) Det bliver nok mandag morgen..

Mine tvillinger synes det er skægt at blive fotograferet og snakket med.

Sansestien står også næsten færdig – der skal plantes nogle træer og buske til efteråret. Desværre må fuglehusene ned, de er simpelthen ikke gode nok til at være ude i vejr og vind og har desuden nogle mangler og egner sig ikke til børn. Så vi laver selv nogle nye sammen med nogle børn til efteråret ;-) Sikkerhed og kvalitet er vigtig.

Landzonetilladelsen er givet, men nu skal der søges om byggetilladelse… WHAT? Et halvt års procedure er åbenbart ikke nok. Så nu skal der indsendes tegninger, mål m.m. Godt jeg får lidt hjælp af en lokal arkitekt.

Friluftrådet har bevilget 145.000 ekskl. moms.  Juhuuuuuuuuuuu. Så mangler der “kun” 76.000,- kr.i off. medfinansering.

frtips_logo_rgb

Der er kommet afslag fra Oticon-fonden, A.P Møller Fonden, Udviklingspuljen. men jeg har ansøgninger ude til Nordea-Fonden,  BG (Bikuben) Fonden og Lokalenergis konkurrence, hvor der skal stemmes på projekt 3 . Vil du se mere om den talende skraldespand fra Wonderland Factory som vi søger penge til, så tjek denne video ud. Husk at vi har brug for din stemme.

LAG-ansøgninger er nu i Naturerhvervstyrelsen. Men der manglede noget fra ansøgningen af en eller anden årsag, så det skulle være ordnet nu.

Jeg har også mødt en MEGET interessant person, men vil ikke løfte sløret helt endnu. Blot sige at jeg håber at det bliver et givtigt og magisk samarbejde. Jeg kan næsten ikke holde tæt, Du får ET hint; Alfehave

D. 26. august 2013 kl. 19.30 afholdes der stiftende genralforsamling med henblik på at starte en forening op i tilknytning til Eventyrskoven. Som kan stå for arrangementer, idéudvikling og søge om penge. Kom og vær med ;-)

På hjemmefronten har vi nu fået 4 ællinger, der vokser sig hurtigt store. Jeg har været nogle gange afsted på “min” nye skole og jeg glæder mig til at komme igang og møde elever, kollegaer og resten. Manden har også knoklet i hans ferie, men der har været plads til #familietid bl.a. i København. Børnene har leget og badet. Men jeg har selvfølgelig passet min ledighed, selvom jeg har fået job pr. 1. august.

Det har været en dejlig sommer og det har været rart at slippe læsning og skole. Bunken af småting er dog ikke forsvundet.. men livet skal jo også nydes indimellem. Jeg har ihvertfald haft brug for at koble af.x

Så der er stadig  mange små brikker, som skal falde på plads. Men jeg er optimist #jegfårsuccesmedalthvadjeggør.

Nå, ja jeg er på instagram henriettetoftegaard derfor de der #havelåger”

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.