Fantastisk troldebesøg

Endnu et dejligt arrangement er veloverstået. Denne gang havde Eventyrskoven besøg af Trolden og hans livlige (u)artige troldebørn. I løbet af dagen kom der over 100 mennesker og Trolden kunne fortælle en masse historier om sten. Dyste og snakke med ham kunne man også. Han er slet ikke så farlig, som han ser ud…

 

This slideshow requires JavaScript.

Men ellers har vi i år fokuseret på at bruge vores tid på at markedsføre Eventyrskoven. Vi gør det på frivilligt basis. Vi har gennem sommeren stået på Torvet i Odder i samarbejde med Køb Odder. Samt deltaget i Østjyllands største kræmmermarked i Odder. Der er delt mange flyers ud og vi har som et nyt tiltag på at skaffe penge til Eventyrskovens drift, vedligehold, sikkerhedsgodkendelse og videreudvikling, begyndt at sælge:

 • Heksens dragesalt med chili og citronskal
 • Troldens røgsalt
 • Mosekonens løvstikkesalt
 • Nissens urtesalt
 • Elvernes drøm hybenrosegele
 • Kirsebærgele
 • Forskellige hyldeblomstsukker (neutral, vanlije, mynte)
 • Eventyrskovens mælkebøttesirup
 • Troldens læderpung med balancesten
 • Magiske tryllestave med dåbsattest
 • Postkort

This slideshow requires JavaScript.

Mange tænker ikke over, hvor meget det koster at have Eventyrskoven, som jo er gratis. Vi har opfordret til, at man støtter projektet eller bliver medlem af Eventyrskovens venner. Faktisk koster det over 40.000,- kr. at drive. Penge vi som privatpersoner betaler lige nu. Desuden vil vi jo rigtig gerne lave flere nye spændende ting til glæde for vores gæster. Hvis det skal fortsætte med at være gratis, så ville det være dejligt med flere donationer og støtte :-)

En stor flok tyske spejdere har lige været her i 2 dage og bruge shelteren. Det er godt at vi har fået tilskud fra Friluftrådet til to mere. Vi skal bare lige finde de sidste 12.000,- kr. der skal til for at købe dem og så skal de jo bygges. Mon ikke vores egne spejdere i Stærk Odder  igen har mod på den opgave?

Vi vil rigtig gerne have et dejligt sted, hvor børn og voksne har det sjovt og hyggeligt. Nyd naturen, tag madpakken med og find trylleeventyrene/sagnene i Eventyrskoven. Leg på naturlegepladsen og sansestien. Brug vores gode toiletfaciliteter og husk Hr. Skraldespand.

Vi glæder os til at se dig i Eventyrskoven

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.