WAUW, hvor er der sket meget…

Denne video havde jeg faktisk glemt, at jeg havde lavet.. Kan ikke huske om jeg har offentligtgjort den.. MEN HOLD DA OP!!!

Den er lavet d. 8. juni 2013 og nu er der lavet SÅ MEGET. Video fra første gravegrab

Fra indvielsen 1. april i år har Odder kommune lavet denne lille video Indvielse 2016

Jeg kan ikke være andet end dybt taknemmelig for at være nået (næsten) i mål med min drøm om at skabe et oplevelsessted for børn. En drøm der startede i en campingvogn på Mols efter min hovedfaldsulykke, hvor min verden lige pludselig blev helt anderledes. Men jeg fik en drøm, om at skabe et sted til fordybelse, fri leg og læring. Med masser af grin og glade børn. Ideerne banker på, for at gøre endnu mere…

Det har krævet hårdt arbejde, tid og kræfter sammen med alle dem der har hjulpet til. Vi kan være stolte og tilfredse. På 3 år er Eventyrskoven blevet til. Der er har været store udfordringer, men vi gjorde det!

Vi nærmer os at 2000 gæster har besøgt #eventyrskoven i år…!!! Det havde jeg ikke drømt om eller turde håbe på i år. – Det første år.

Nu har vi de store linjer etableret og der vil komme flere spændende ting til. Glæd jer!

Af hjertet TAK <3

De eventyrligste hilsner fra

Henriette Toftegaard

 

 

 

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.