Rigtig mange turde heldigvis at besøge os..

Roe-lygtedagene i efterårsferien er veloverstået. Det var dejligt, at så mange kom for at besøge os. Der blev snakket gamle dage og hvad Allehelgens, Alle Sjæles og Halloween er for noget. Der blev fortalt historier alt imens der blev kreeret fine roelygter. Jeg er sikker på, at vi gentager arrangementet igen næste år.

Iaften står det så på Køb Odders shopping-by-night aften med Halloween- tema.. Eventyrskoven vil være at finde på Torvet, hvor vi vil stå og lave roelygter.

Virkelig mange ved ikke hvad en roe er eller kender til den gamle tradition og skik.

Det er også begyndt at julepusle i Eventyrskoven. Et juleprojekt er på vej… Hvad det er må du vente lidt endnu med at få at vide hvad er. Men kan fortælle, at der er Nisser indblandet ;-)

This slideshow requires JavaScript.

Mange eventyrlige hilsner fra

Henriette Toftegaard

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.