10/12-12 Modellering

I skulle tage at tjekke min facebook-gruppe Eventyrskoven ud. Der er billeder og infomationer om projektet og processen.

https://www.facebook.com/#!/pages/Eventyrskoven

Lige for tiden er jeg igang med at lave en model af Eventyrskoven. Den har jeg tænkt mig at medbringe på min stand til Julebusiness i Odder Vitapark. Jeg overvejer om det er for pjattet, men det er rigtig svært at “sælge” mit projekt og finde støtte. Samtidigt så er det svært at forestille sig, hvad det er JEG har tænkt på.

008

Mine børn har hjulpet med at male og skære….. OG støvsuge flamingokugler! De synes det er sjovt og taler meget om VORES Eventyrskov. Tror at de fleste i deres klasse ved det… Mine to gode ambassadører. HEY – måske skulle jeg have nogle flere af dem?

Dagen står på lidt juleri og oprydning. Ja og lur mig om jeg ikke får lavet naturlegeredskaber også, fordi jeg ikke kan la´vær.

Hav en dejlig sneklædt dag

Hilsner fra

Henriette Hønemor

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.