11/12-12 Kender du det med at være lidt syg?

Så sidder man her lidt skidtmas og skal vurdere om jeg skal tage afsted til ugens svømmetur. På den ene side så kan jeg vel tage mig sammen og se hvordan det går? Nogle gange går det jo meget godt – andre gange ikke! På den anden side, så har jeg en tendens til ikke at lytte ordentligt efter hvordan jeg har det. Så det med der med at “tage sig sammen” gør jeg nok for ofte og jeg skal virkelig være syg før jeg bliver hjemme. Emma-dilemma? Skal – skal ikke?

Tror at det er bedst bare at få hentet børnene fra skole og tage sig selv alvorligt ;-)

Godt at jeg så måske kan lave lidt hist og pist i det omfang det tunge hoved vil være med – arj, se nu der? Nu er jeg i gang igen.

Men jeg har jo også nået noget idag. Læst Jank & Meyer om “Didaktiske modeller”til imorgen på Lærerseminaruimet. Ja, ved hvad du tænker.

Lidt mere spændende er det jo at jeg har lavet nye coverbilleder. De er blevet superfine og ser rimeligt prof. ud.Min LinkedIn-profil er også opdateret. Tjek her, hvis du er nysgerrig på mit cv: http://dk.linkedin.com/pub/henriette-toftegaard-jensen/9/664/380/

….. Tlf. ringer

Nå, så skal jeg ikke hente børn alligevel eller sørge for aftensmad.. De er taget med en klassekammerat hjem. Og manden er ude og rejse.Så kan jeg pleje mig selv i nogle timer inden jeg skal hente.

Tror jeg skal have lidt the og hygge med at surfe eller hvad det nu bliver til.

I næste uge står den på julebusiness med Eventyrskoven, så jeg skal lige have styr på hvad jeg skal have klar og alt det andet…

Mange hilsner fra

Henriette Hønemor

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.