13/12-12 Lidt ud over kanten

I dag forsøgte jeg mig så som sælger… Gik en i en forretning for at finde sponsorgaver til en lille konkurrence til Julebusiness. Desværre var ejeren der ikke, så må prøve igen imorgen. Den næste butik var fuld af kunder, så nok ikke så smart et tidspunkt her op til jul. Den næste butik var der ikke så travl i, men igen var ejeren der ikke. Men ekspedienterne var rigtig søde og jeg fik da afleveret en brochure om Eventyrskoven :-) Er spændt på om jeg hører nærmere.

Så nu er jeg i gang med at “sælge” mig selv. Det er ikke noget der lige ligger til højrebenet, men jeg skal jo starte et sted. Helt afskrækket er jeg dog ikke – alt i alt gik det jo ok. Jeg prøver igen.

Jeg drømmer jo virkelig om, at få det til at lykkedes.

DagenscitatDisney

Så drøm sødt.. og alt det andet

Mange hilser fra

Henriette Hønemor

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.