20/12-12 Wiiii – har fået egen kontorplads i VIDEA´s studentervæksthus

Det er da for vildt, som det går…

Idag har jeg været inde til en snak i VIA UC´s studentervæksthus i Mejlgade. I samme gård som Frontløberne, Kaospiloterne, Urban Gardening osv. Et ret fedt område for innovation, tværfaglighed og kreativitet.

Så snart får jeg min helt egen kontorplads sammen med andre unge studerende, som er ved at iværksætte. Det lyder spændende. Nogle laver designertasker af teltdug fra festivaler, nogle hjælper nye små firmaer med IT, osv.

Det er også bare SÅ fedt, at få (gratis) hjælp til at skabe Eventyrskoven. Fedt at nogen tror på det og bakker op omkring ideén. Det er jo ellers noget vi(jeg) har talt om og småpuslet med i tankerne en del tid.

Så jeg er bare så GLAD og det var næsten den bedste julegave jeg kunne få. (Nu ved jeg jo heller ikke hvad der ligger under juletræet om 4 dage) En stor TAK til Jeanette Ringgaard Svendsen for hurtighed og hjælp!

Hip hip Juleferie… og alt det andet :-)

382155_10200307904804144_158112518_n

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.