1/1-13 Godt nyt år forude

Så blev julen veloverstået med 14 til bords og overnattende gæster fra Sjælland. Det var ellers tæt på at jeg tænkte, om vi mon kun blev 4 juleaften pga. snestormen lillejuleaften. Også 2. juledag var i familiens skød – bare på min mands side. Børnene har jo juleferie og det er blevet til nogle legeaftaler og en længe ønsket bowlingtur.

Palle er igang med at prøve at få gjort gulvarmen klar. Men er løbet tør for nogle dele, som nu er bestilt. Så i ventetiden så ordner han fuger på sønnens kommende værelse. Det larmer lidt det fræsen. Ja, og opvaskemaskine nåede at blive flyttet ud i bryggerskøkkenet lige dagen før juleaften. Så på den front sker der lidt igen.

Eventyrskoven er også godt på vej:

  • Jeg har haft møde ang. min ansøgning til LAG-Odder (Lokal Aktions Gruppe) og det var meget positivt :-) Så nu skal jeg søge om penge i Landdistrikt-puljen inden d. 1. marts.
  • Borgerforeningen i Torrild er også med på den så at sige… Jeg skal ihvertfald fremlægge projektet på deres generalforsamling d. 22 februar.
  • Den lokale entreprenør vil også undersøge mulighederne for skovrejsning.
  • Jeg skal have indhentet tilbud på materialer.
  • Så skal banneret og skiltet på postkassen sættes op, så alle kan se at nu sker der noget HER.
  • Så har jeg fået kontakt med en anlægsgartner til at tegne et forslag
  • Snart sidder jeg på min nye kontorplads i VIDEA Mejlgade
  • Jeg har mange bolde i luften, så skal også have lavet en handlingsplan
  • Og alt det andet…

 

Uddannelsen skal også passes- Har en fremlæggelse om nogle didaktiske modeller/metoder om 1 uge :-) jo,jo det er noget at se til…

Jeg glæder mig til et godt nyt år, og siger TAK for det gamle. Jeg havde aldrig troet, at det skulle gå hen og blive så begivenhedsrigt og vildt at jeg nu har taget skridtet mod selvstændig virksomhed. Det er spændende og føles godt, men også i den grad udenfor komfortzonen. Jeg glæder mig over mit nye eventyr <3 og al den støtte og interesse der er omkring det.

Velkommen nytår med dette citat:

DagenscitatKløvedal

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.