19/12-12 Det gik da meget godt :-)

Den sidste uges tid har været lidt hektisk.
I går var jeg til julebusiness med stand og præsentation af mit projekt. Så forinden skulle jeg jo have klargjort alt til det.
Jeg havde fået lavet brochurer, plakater m.m. og så viste det sig at der var noget galt med hjemmeside-navnet. Måtte til at rette på mine fine ting :-(
Jeg fik også hentet de sponsorerede gaver til min lille konkurrence + tilmelding af nyhedsbrev.
Jeg var så heldig at få en flot gavekurv fra BLAS og bøger med cd “Årstider på spring” fra Madam Bachs forlag.
Det var et hit! Konkurrencen gav også 23 nye nyhedsfølgere.
Jeg fik snakket med en del mennesker og det var rart at høre hvilken opbakning og interesse der er om projektet.Så det er super dejligt…
I aftes var jeg dog helt flad og mættet af indtryk og net-WORKING. Mødte faktisk nogle fra Divasblog.
Nu venter nye opgaver efter inspiration fra oplægsholderne på Julebusiness og alt det andet…
This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.