17/12-12 Næsten klar til julebusiness imorgen

Næsten klar… Så er det imorgen at det sker. Har brugt hele dagen på at klargøre mine ting.

Modellen er næsten klar – mangler en ramme, reklamekatalog, plakat, brochurer, postkort, visitkort m.m. er klar.

Forinden skal jeg lige omkring Madam Bachs forlag og hente sponsorbøgerne, dernæst hente den sponsorerede gavekurv fra BLAS til min lille konkurrence.

Håber at jeg har husket det hele?

Jeg skal også lige finde noget passende tøj frem. Mon det er klassisk eller personligt?

Lige nu er der vist flere spørgsmål end svar. Tror lige jeg tjekker Divas blog og hører deres mening.

Wish me luck

004

Reklamer
This entry was posted in Eventyrskoven on by .

About Henriette Toftegaard

Jeg er 44 år og er sygeplejerske, lærer sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 13 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. jeg har realiseret drømmen er at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s