En drøm der bliver realiseret er vildt stort…

Fredag d. 1 april var en stor dag for Eventyrskoven. Vi åbnede endelig sådan helt officielt og formelt. Med borgmesterbesøg af Uffe Jensen og de frivillige, sponsorer, presse, og andre der har været med på rejsen. En masse børn fra Børnehaven Vennelund, 4.a fra Vestermarksskolen og de blå spejdere Stærk Odder var også med til at fejre åbningen. Video fra Odder Kommune

Inden åbningen havde vi også besøg af TV2 Østjylland. Indslag fra 12-nyhederne TV2 Østjylland

TAK til dem der kom, for gaver og fine ord <3

DSC_0513_1

Borgmester Uffe Jensen indvier Eventyrskoven

 

Det er så vildt stort, at være nået hertil. Tilbage til D. 6/1-2013 stod jeg på en græsmark med et skilt som symbol på realiseringen af ‪#‎eventyrskoven‬ og ideen kom tilbage i 2008 efter et hovedfald der ændrede mit liv..

.

Sikke meget der er sket… Især det sidste år. Hold da op: Skovrejsning, etablering af sø og stier, parkeringsplads, bygge heksens hus, nissens hus, troldens bro, mosekonens pilehytte, elverhøj, en shelter, bålpladser, naturlegeplads, sansesti, picnic-og toiletfaciliteter, eventyrtårn, frugtlunde, indretning af huse og eventyrstue, QR-koder m.m.

Allerede på 5 måneder har der været så mange gæster, som vi havde forventet på et år. Vi er glade for de tilbagemeldinger vi har fået. Mange børn og voksne har leget, spist, gået på opdagelse i #eventyrskoven, hørt historier, afholdt børnefødselsdage m.m. Det var jo lige præcis det vi ønskede. At lave kultur-og naturfomidling. At skabe et sted hvor tiden står stille og eventyr kan begynde.

Vi kunne ikke have gjort det uden støtte fra vores frivillige og Eventyrskovens Venner. TAK I ved hvem I er <3 Tak for en halv million i støtte fra LAG, Friluftsrådet, Naturstyrelsen, Odder Kommune og andre der har støttet os.

Vi mangler lidt endnu.. At lave Eventyrtårnets tag med spir, grillplads, plantning af lidt flere træer og buske, lave balancebro, skiltning m.m. og ja, så Nissens Hus som stormen Gorm blæste helt væk, har vi genopført endnu engang. Så al hjælp er stadig kærkommen på mobilepay/swipp 31509622.

Vi er også kommet med i et samarbejde med VisitOdder. Lige nu markedsføres vi i Odder Avis og Horsens Folkeblad. Pressen har også været søde til at skrive artikler. Vi vil gerne sprede budskabet om vores Eventyrskov. Indtil videre er det gratis at benytte, men måske bliver det nødvendigt med entre for at dække driftomkostninger til legepladsgodkendelse, forsikringer, vedligehold m.m. Men det kommer an på om vores gæster vil støtte og om vi opnår nogle sponsor- og reklameaftaler. Det er noget af det vi arbejder på at undersøge.

Der er rigtig mange ting at holde styr på, men heldigvis blev forarbejdet lavet og planer lagt, da jeg var tilknyttet VIA Studentervæksthus Aarhus under min læreruddannelse. Ja, og så er der virkelig nogle mennesker omkring mig der bakker mig op. Af hjertet TAK. (En særlig tanke går til Malou Svane. Ære være dit minde <3 )

Nu skal vi til at lave arrangementer. Den del står støtteforeningen Eventyrskovens Venner for. Så hold øje og følg os på facebook.

Kom endelig forbi at se alt det vi har lavet.

De eventyrligste hilsner fra

Henriette Toftegaard

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.