JULERO … <3

Det er FANTASTISK stort, at online julekalenderen nu er klar. Jeg er meget meget stolt af at kunne præsentere JULERO. Vi har arbejdet på højtryk for at blive klar og håber, at I vil tage godt imod Nissemor og Nissetvillingerne fra Eventyrskoven.

Hver nat tikker der en mail ind med dagens afsnit. Der vil være en 20 min. video med DIY´s, fortællinger, julerier, traditioner og meget mere.  Der følger opskrifter, vejledninger, skabeloner, arbejdssark med, så det er super nemt at implementere i december måned og skabe julestemning og julehygge.

Vi inviter dig ind i Nissernes puslerier i julemåneden. Første afsnit kommer d. 1. søndag i advent og ellers fra 1. december og frem til jul. Det er også spændende om Nissefar når hjem til juleaften?

Den koster 249,- kr. pr. familie og kan købes her http://www.julero2016.com

Alle penge fra salget går til Eventyrskovens drift, vedligehold, sikkerhed og nye tiltag til glæde for børn, familier og turister.

Mange eventyrlige hilsner fra

Henriette Toftegaard

This entry was posted in Eventyrskoven and tagged , , on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.