Forårets komme…

SÅ er de første forårstegn ved at slå igennem… Vi er i forårshumør.

Dyreliv og planter pibler frem. Her har vi lavet en humlebi-kasse. Humlebidronningen er allerede nu ved at lede efter et sted hun kan yngle. Hun er alene om arbejdet og indtil at hendes yngel er store nok, klarer hun alt selv. Men ikke her i Eventyrskoven, hvor vi gerne vil hjælpe lidt og har bygget et humlebi-bo.

Vi håber, også at vi kan bygge lidt tag over hovedet til flere naturoplevelser i Eventyrskoven for vores gæster. Vi har fået bevilget 30.000,- kr. fra Friluftrådet til at lave to shelters mere, som vil kunne bookes. Så vi kan få et endnu bedre tilbud til dem der vil sove ude. Men vi mangler stadig lidt penge for at kunne komme igang.

Vi drømmer om, at lave vores egen lille naturskole for børnehaver, skoler, større grupper, spejdere med patruljekasser, krible-krableudstyr, grej m.m. til naturformidling og udeliv, så vi er ved at søge flere penge til det.

Snart melder vi også de kommende arrangementer ud der kommer til at foregå. Så støtteforeningen Eventyrskovens Venner er også ved at trække i arbejdstøjet..

Ja, det pusler, kribler og krabler i #Eventyrskoven.

Følg gerne Eventyrskoven på facebook-gruppen, hvis du vil holde dig opdateret.

Ligesom humlebi-dronningen har Eventyrskoven også nogle gange brug for hjælp udefra. Så hvis du har lyst til at være en del af det og være med, så skriv.

F.eks. mangler vi hænder til forårsklargøringen. Så giver vi kaffe, the og lidt til ganen.

Vi glæder os til en ny sæson med endnu flere gode oplevelser og glade børn.

Mange eventyrlige hilsner fra

Henriette Toftegaard

 

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.