Vi glade vil blive, hvis en skilling du give…

Fremover bliver vi vist desværre nødt til, at tage entre i Eventyrskoven…

Jeg havde ellers håbet på, at det ikke skulle være nødvendigt, men det er en konsekvens, der er nødvendig for at få bare nogle af de udgifter der er, dækket. Der er desværre for få, der lægger en skilling. Selvom vi har mange gæster.

Som tidligere skrevet, så koster det 43.000,- kr. at drive til legepladsgodkendelse, forsikringer, rengøring, græsklipning, vedligeholdelse, drift med mere og så er der også frivillige der giver et nap med. Indtil nu har vi selv betalt for andres fornøjelse.

Vores familie og Eventyrskovens Venner har hele sidste år brugt meget tid på at promovere Eventyrskoven og forsøge at skaffe penge. Vi har deltaget i Køb Odders arrangementer, Odder Kræmmermarked, Julehuset på gågaden, salg af fyrværkeri for Stark og prøvet at sælge postkort og forskellige hjemmelavede ting, som hyldeblomstsukker, mælkebøttesirup, røg-chili-urte-løvstikke-salte og hybenrosegelé m.m. Så vi gør selv rigtig meget for at skaffe penge. For vi vil faktisk også gerne lave endnu flere sjove og gode ting for børn. F.eks. en balancebro, eventyrtårnets tag, tag til oversigtstavle, flere specielle effekter m.m.. Selvfølgelig til glæde for vores gæster.

Så det giver mening og er nødvendigt at tage entre. Det bliver 20,- kr. pr.person. Grupper over 10 kan aftale tid og pris. Man er selvfølgelig velkommen til at støtte Eventyrskoven endnu mere.

Vi søger også samarbejdspartnere, der gerne vil fortælle vores gæster om deres produkt/ydelse. Vi havde sidste år omkring 2000 gæster og mange kommer igen. Det er børnefamilier, spejdere, udelivsmennesker, dagplejere, børnehaver, skoler, specialinstitutioner, bedsteforældre, klassearrangementer og børnefødselsdage. Der er også firma-arrangementer på vej. Så kender du nogen eller selv er interesseret, hører vi gerne fra dig.

Vi laver forskellige arrangementer i løbet af året, som måske også kan give lidt indtjening. Indtil nu har der været Åbningsdage, Valborgsaften, Troldens dag, Roelygter i efterårsferien.

Jeg håber at vi ses i 2017.

De eventyrligste hilsner fra

Henriette Toftegaard

 

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.