Forår, forår og forholdsregler

Hvor er det skønt, at forår nu ENDELIG er kommet..  Eventyrskovens træer er blevet større og hele tiden kommer der nyt.

Vi har fået bålpladsen opgraderet med de to nye MEGA-shelters med plads til op til 9 voksne (bygget sidste år), bålpladsen er blevet større med swinggrill og grydeophæng, samt nye fine bordbænkesæt. Senere kommer også en grejbank til udlån.

Sansestien er ved at få opfrisket de små alfehuse med ny maling og indhold. Her kommer der også nye duftplanter og underlag.

Vores arbejdsdage med frivillige er ikke en mulighed i disse corvid-tider. Så nye måder må indtænkes og resten må jeg klare selv.

Nissens og heksens hus bliver også malet inden længe.  Mosekonens pilehytte bliver også flettet på ny. Ja – der er nok, at se til…

Flag i flagstangen er der også hejst.

Vi har heldigvis stadig gæster. Vi er jo i naturen og folk er gode til, at holde afstand. Der er også toiletforhold til at vaske hænder. Vi tager covid meget alvorligt og gør hvad vi kan for at stå sammen hver for sig.

Mange familier mødes her. Så holder de afstand. Bedsteforældre der ser deres børnebørn, mødregruppen der mødes, børn der trænger til at brænde krudt af, oplevelser der nu er lukket andre steder.

Naturen er i høj kurs og jeg tænker, at vi har tid til at tænke og gøre noget andet end vi plejer. Naturen gør så meget godt for krop, sjæl og sind på så mange måder.

Mange hilsner og ønske om at passe godt på os selv og hinanden <3 #eventyrskoven

Henriette Toftegaard

 

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard