Sommeren er over Eventyrskoven

I fredags havde vi besøg af VisitOdder/Kystlandet for at lave billeder om Eventyrskoven. Her havde vi besøg af en lille familie, som gjorde det supergodt og vores troldfolk var samlet. Glæder mig til at se, hvad turistsamarbejdet kommer ud med <3

Vores egen fotograf lagde også vejen forbi og tog nogle hurtige gode billeder. Det er hendes i ser nedenfor.

Vi har fået godt gang i shelterbookinger, fødselsdage og familiearrangementer igen. Corvid-19 har betydet lidt aflysninger. Vi kommer også med tiltag hen over sommeren med max. deltagerantal. Men alle kan besøge #Eventyrskoven

Vi håber på en dejlig og god sommer.. og alt det andet

Mange eventyrlige hilsner fra Henriette

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard