Efterårsferie

Efterårsferie…. juhuuuu. Det betyder tid og nærvær for børn. Håber I har nogle ideer til sjove og dejlige oplevelser.

Vi arbejder på, at skaffe roer. Men det er ikke ligetil. Vi har haft arrangementer med at lave sin egen roelygte.

Men ellers så byder naturen jo på mange ting. De smukke farver, blade og kastanjer der kan laves ting med, svampe, vandpytter m.m.

Vi har åbent hver dag hele året fra 10-16. Tag madkurven med.

Vi har gode faciliteter med grillplads med bordebænke, bålplads, toiletter og pusleplads, førstehjælp, Eventyrstue osv.

Besøg Nissens hus, mosekonens pilehytte, heksens hus, troldens bro, løb op op Elverhøj eller leg på naturlegepladsen med motorikudfordringer og sansestien.

Shelterne kan også bookes, hvis man gerne vil prøve en nat ude i det fri.

Eventyrlige hilsner fra

Henriette Toftegaard

This entry was posted in Eventyrskoven on by .

Om Henriette Toftegaard

Jeg er 48 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolernes pædagogiske læringscentre (skolebiblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 17 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 11 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard